Maatschappelijk verantwoord ondernemen

BDG Beveiliging is zich als jonge onderneming bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden en heeft oog en zorg voor heden en de toekomst. Er wordt gekeken naar een rechtvaardig sociaal beleid, met zorg voor het milieu gekoppeld aan een gezonde financiële situatie. Naast de 3 bekende P’s van People, Planet en Profit voegen wij daar als no-nonsens organisatie de 4e P van Praktisch aan toe.

De basis van de maatschappelijke betrokkenheid volgens BDG Beveiliging BV bestaat uit het helpen van mensen bij het opzetten van structuren waarmee ze in hun eigen behoeften kunnen voorzien. We moedigen onze medewerkers aan om mee te denken betreffende de invulling van deze maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn er trots op onze maatschappelijke betrokkenheid hierin te kunnen onderschrijven.

De betere bedrijven in de facilitaire dienstverlening zijn die bedrijven die streven naar een continu evenwicht tussen de tevredenheid van medewerkers, klanten. Het begint daarbij allemaal met de mate van tevredenheid van de medewerkers. Immers, als medewerkers met plezier naar het werk gaan en daarnaast tevreden en betrokken zijn, merken klanten dat en profiteren zijn daarvan. Dit leidt ontegenzeggelijk tot een hogere klantwaardering. Voor de medewerkers is een ontwikkelingsplan opgesteld waarbij verbetering en verbreding van het vakgebied voorop staan. Er is een Arbo beleidsplan opgesteld waarbij bij elke opdracht wordt gekeken naar de Arbo omstandigheden voor onze medewerkers.

Circa 15% van de medewerkers van de Briljantgroep hebben op enige manier een afstand tot de arbeidsmarkt.

De BDG groep maakt waar mogelijk gebruik van milieu vriendelijkere oplossingen. Denk daarbij aan de gebruikte schoonmaakmiddelen, groene stroom, efficiënt print gedrag. De voertuigen van de mobiele surveillance voldoen minimaal aan de Euro 5 norm. De voertuigen van de interne medewerkers van BDG Beveiliging hebben allemaal het milieulabel A. De inzet van efficiënte routes verlaagt het aantal gereden kilometers. Naast een autobeleidsverklaring is er ook een milieubeleidsplan opgesteld.

Voor de continuïteit van BDG Beveiliging is een gezonde financiële situatie uiteraard van belang. Een goed ingerichte administratie geeft elke periode van 4 weken een financieel verslag. Indien nodig kan er daarom snel worden gestuurd op de cijfers.

Nieuws »