Nieuws

BDG Beveiliging uit Barneveld neemt collega bedrijf over.

BDG Beveiliging uit Barneveld neemt collega bedrijf over.

Per 1 augustus heeft BDG Beveiliging de diensten / contracten overgenomen van Dogs Security Services (DSS)  uit Bennekom en Veenendaal.  
Voorthuizen safe met BDG Beveiliging

Voorthuizen safe met BDG Beveiliging

VOORTHUIZEN - Voorthuizense ondernemers kunnen gaan participeren in een collectief beveiligingsproject dat wordt uitgevoerd door BDG Beveiliging.
Gemeentehuis Nijkerk

Gemeentehuis Nijkerk

Het gemeentehuis Nijkerk heeft gekozen voor de dienstverlening van BDG Beveiliging. De keuze is gemaakt op basis van de flexibiliteit in onze dienstverlening en het door ons gebruikte softwarepakket. Dit systeem geeft onze opdrachtgevers direct inzicht in de door ons geleverde diensten. Wij zijn blij dat wij onze bijdrage mogen leveren in de beveiliging van het gemeentehuis Nijkerk en dependance te Hoevelaken.
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

BDG Beveiliging BV is vanaf heden een erkend leerbedrijf en onderdeel van beroepsonderwijs bedrijfsleven.
VEB Keurmerk

VEB Keurmerk

BDG Beveiliging heeft op 12 oktober het Keurmerk van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven ontvangen. Het audit rapport van de VEB zegt onder meer: BDG Beveiliging is een jong bedrijf met een ervaren management. Een nuchtere en heldere kijk op de beveiliging waarbij de korte lijnen zorgen voor daadkracht. Organisatorisch zijn de zaken goed geregeld.
Business in barneveld

Business in barneveld

Een leuk stukje in Business in Barneveld over BDG Beveiliging. Klik op deze link om meer te lezen over ons. http://businessinbarneveld.nl/nieuws/bdg-beveiliging-lockmaster-gecertificeerd.html 
Lockmaster gecertificeerd

Lockmaster gecertificeerd

BDG Beveiliging is een door Lockmaster gecertificeerd slotenspecialist. Meerdere medewerkers van BDG Beveiliging hebben een training gevolgd bij Lockmaster Europe.
Sponsoring Sociale Banken Amersfoort

Sponsoring Sociale Banken Amersfoort

In Amersfoort zijn de voedselbank, speelgoedbank en kledingbank sinds kort in één gebouw gevestigd als de gezamenlijke sociale banken Amersfoort, op het industrieterrein De Isselt. Vanaf de start van de verbouw sponsort BDG Beveiliging de sociale banken met gratis dienstverlening. De aansluiting alarmcentrale, de alarmopvolging, de dagelijkse opening en dagelijkse afsluiting wordt gratis door ons verzorgd. Voor meer info over deze geheel door vrijwilligers gerunde organisatie kijk eens op de site http://www.voedselfocusamersfoort.nl.