BDG Beveiliging

BDG Beveiliging is een zelfstandige organisatie van de Briljant Groep, gevestigd te Barneveld en werkzaam op het gebied van beveiligingsdienstverlening. Onze diensten kunnen wij landelijk aanbieden. Een jong bedrijf maar wel met 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. BDG Beveiliging is uw totaalleverancier op het gebied van beveiliging met één aanspreekpunt.

De missie en visie van BDG Beveiliging:
Beveiligen is mensenwerk en onze mensen maken het verschil. Onze beveiligers worden dan ook zorgvuldig geselecteerd op het BDG DNA-profiel, dat geeft net dat beetje meer in dienstverlening, uitstraling, pro- actieve houding en integriteit waardoor wij voor u het verschil kunnen maken. Wij schrijven DIENSTVERLENING dan ook nog met hoofdletters.

BDG Beveiliging heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, onze opdrachtgevers kennen ons en wij kennen onze opdrachtgevers. De persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers staat garant voor een volledige inzet van 24 uur per dag voor uw veiligheid.

Onze organisatie kenmerkt zich door een no nonsens mentaliteit, gekoppeld aan een hoge betrokkenheid en een pragmatische instelling. Elke opdrachtgever dient als referentie gehanteerd te kunnen worden. Omdat BDG Beveiliging alléén maar goede referenties wil, bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

Heldere afspraken staan aan de basis van onze flexibele dienstverlening. Laat u eens verrassen door onze verfrissende aanpak tegen scherpe maar verantwoorde tarieven.

BDG Beveiliging heeft van het Ministerie van Justitie als toelatingsnummer ND 4138 ontvangen. Het is goed om te weten dat onze medewerkers periodiek worden gescreend waardoor u altijd verzekerd bent van de inzet van vakbekwame en betrouwbare medewerkers door BDG Beveiliging. 

Wij staan borg voor een efficiënte bewaking van uw eigendommen, onze beveiligers zijn u graag van dienst.