Alarmopvolging, sleuteldienst

Wij verzorgen voor veel bedrijven en particulieren de alarmopvolging de sleuteldienst of keyholding en dat doen wij indien nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met u stellen wij de voorwaarden op voor de alarmopvolging. Wanneer gaat de BDG surveillancedienst en wanneer niet. Dit kan op bepaalde tijden of periodes of indien u niet beschikbaar bent. Deze afspraken leggen wij bij uw alarmcentrale neer. Door onze flexibiliteit kunt u dit als een volledig en wisselend maatpakket opstellen. Samen met onze partners kunnen wij u dit in heel Nederland aanbieden.

Zodra er een inbraakmelding bij ons binnen komt wordt er direct een BDG surveillant naar de locatie gestuurd. Hij of zij zal de situatie ter plekke controleren. Voor de veiligheid van onze medewerkers wordt altijd eerst de buitenzijde van de locatie gecontroleerd op verdachte en/of afwijkende situaties. Daarna wordt de desbetreffende ruimte intern gecontroleerd op de oorzaak van de alarmmelding.

Bij een "loos" alarm zal de surveillant het alarmsysteem resetten en opnieuw inschakelen, u ontvangt een mail van de afhandeling met de eventuele geconstateerde bijzonderheden.

De specialisten van BDG Beveiliging kennen de afgesproken grenzen. Wanneer er werkelijk iets mis is wordt u onmiddellijk gewaarschuwd daarnaast wordt de hulp ingeroepen van politie, brandweer of andere instanties, waarbij BDG Beveiliging de verdere hulpverlening coördineert. Eventuele schade aan het pand kan onze medewerker met een noodvoorziening laten herstellen door bijvoorbeeld een Glaswacht.

Voor het operationeel maken van de alarmopvolging en het ontvangen van de sleutels worden er bij u op de locatie instructies opgesteld, een korte security check wordt gratis door ons verzorgd.

De BDG Overstapservice regelt alles voor u, van een tijdige opzegging, het overnemen van de sleutels tot de communicatie met uw alarmcentrale. Wij zorgen er ook voor dat u niet wordt geconfronteerd met dubbele kosten.

Door het surveillance gebied van onze auto’s beperkt te houden blijven wij in de directe nabijheid van de locaties van onze opdrachtgevers zodat een snelle en efficiënte alarmopvolging mogelijk is. 

BDG Beveiliging verzorgt alarmopvolging van Amersfoort tot Zwolle, en van Amersfoort tot Ede / Veenendaal.  Dat is in de volgende gemeentes: Amersfoort,Barneveld, Ede, Elburg, Harderwijk, Leusden, Nijkerk,  Nunspeet, Oldebroek, Soest, Veenendaal en Wezep.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat onze scherpe tarieven zijn bel met 0342 404070 of mail naar info@bdgbeveiliging.nl