Beveiliging in de zorg

De beveiliging in een zorginstelling is mede door de open instelling complexer dan bij een standaard kantoorpand. En door de bezuinigingen zijn er steeds minder medewerkers inzetbaar. Daarnaast worden we vanuit het publiek geconfronteerd met een toenemende vorm van agressie en geweld in de zorg. Hierdoor worden de zorginstellingen kwetsbaarder.

BDG Beveiliging heeft geen standaard zorgbeveiliger, maar denkt actief met u mee en bepaalt aan de hand van de wensen, eisen, locatierisico’s, de geschiedenis en verwachting van de calamiteiten een beveiligingsplan. En zoekt uiteindelijk hierbij de best passende beveiligers, een beveiliger +, welke volledig aansluit bij de wensen en eisen op uw locatie.

Beveiliging op maat is de enige oplossing om tot een kwalitatief hoogwaardige inzet te komen. Samen stellen we het gewenste medewerkersprofiel met bijbehorende vaardigheden en opleidingsniveau vast.

Een plan van aanpak staat aan de grondslag van de opstart van het beveiligingsproject of de overname van de huidige dienstverlening. Als u kiest voor de dienstverlening van BDG Beveiliging kunt u uw veiligheidszorgen compleet uit handen geven aan onze professionals.