Beveiliging op bouwlocaties

Ook het verzorgen van de tijdelijke beveiliging van uw bouwplaats, behoort tot de mogelijkheden.

De bouwlocaties in Nederland vragen noodgedwongen steeds meer beveiligingsmaatregelen. BDG Beveiliging kan dit landelijk aanbieden door een goede samenwerking met de leveranciers van de beste bouwplaatsbeveiliging. Camera systemen, keetbeveiliging of terreinbeveiliging. Afhankelijk van uw locatie en uw wensen doen wij u een passende aanbieding.

De opvolging van de beelden of meldingen kan door BDG Beveiliging worden verzorgd in eigen beheer of, indien buiten ons eigen surveillancegebied doen we dat in samenwerking met een lokale en betrokken beveiligingsorganisatie. Één aanspreekpunt voor uw totale beveiliging is hierdoor mogelijk. Minder facturen hetgeen voor u minder rompslomp en een snellere controle betekend.

Van elke melding ontvangt u een heldere rapportage per mail.

Indien technische beveiliging niet mogelijk, niet gewenst of niet afdoende is kan onze mobiele surveillance preventieve controlerondes, veiligheids- en sluitrondes verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook een beveiliger op de locatie stationeren welke overdag de toegangscontrole en/of buiten de reguliere werktijden de beveiliging van de locatie verzorgd.