Collectieve beveiliging

BDG Beveiliging is specialist in de uitvoering van collectieve beveiligingsprojecten in samenspraak met gemeenten, stichtingsbesturen, parkmanagement en politie. Voor de overname van een bestaand project of de opstart van een nieuw project stellen wij een projectteam met samen. Dit projectteam heeft een brede ervaring in de collectieve beveiliging waardoor de opstart dan wel overname probleemloos overgaat naar BDG Beveiliging.

De doelstelling van collectieve beveiliging is het verhogen van de veiligheid en het gevoel van veiligheid in de ruimste zin van het woord binnen een afgebakend gebied. En door de kosten per deelnemer naar verhouding door te belasten is de beveiliging ook voordeliger dan op een individuele basis.

Bij collectieve beveiligingsprojecten zijn wij gespecialiseerd in het zichtbaar maken van onze dienstverlening naar zowel de individuele klanten als het bestuur of contactpersonen van de collectieve beveiliging. Een duidelijke, eerlijke en uitgebreide digitale rapportage maken onze diensten bijzonder transparant, BDG Beveiliging gaat hierin verder dan menig andere dienstverlener. Graag informeren wij u nader over ons bijzonder transparante Collectief Management Systeem.

Bij projecten waar het aantal deelnemers te laag is of afneemt zal BDG Beveiliging een commercieel plan opstellen specifiek gericht op dat project. Op basis van onze ervaring gaan onze commerciële medewerkers volgens het opgestelde plan alle niet deelnemers benaderen om het aantal “ mee-lifters “ zoveel mogelijk te beperken. BDG Beveiliging staat borg voor een inzet welke leidt tot een stijging van het aantal deelnemers. Voortdurende persoonlijke acquisitie en aandacht draagt bij aan een zo hoog mogelijk deelnamepercentage. Vanuit BDG Beveiliging worden de deelnemers zoveel mogelijk betrokken bij het collectieve beveiligingsproject.

De collectieve surveillance van BDG Beveiliging heeft een hoog preventief karakter. Door een uitgebreide samenwerking met alle betrokken partijen en een snelle informatie uitwisseling zal het aantal calamiteiten afnemen.

Door onze ervaring kunnen wij ook u goed begeleiden in het traject voor de certificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).