Mobiele Surveillance

De mobiele surveillance dienst van BDG Beveiliging is gespecialiseerd in kortdurende dienstverlening. Al onze surveillancevoertuigen zijn voorzien van GPS techniek zodat wij onze dienstverlening zichtbaar kunnen maken voor onze opdrachtgevers, en ook de veiligheid van onze medewerkers kunnen borgen.

Onze surveillanten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van openingsrondes, veiligheid- en sluitrondes, interne of externe preventieve controlerondes, personeelsbegeleidingen en visitaties. Ook voor Ad Hoc of afroepdiensten is de mobiele surveillance van BDG Beveiliging voor u beschikbaar.

De mobiel surveillant van BDG Beveiliging is een duizendpoot, hij is beveiliger, gastheer, en handyman in één. Het belang van onze klanten staat ook voor hem of haar centraal in de dienstverlening.

De basis voor onze dienstverlening wordt gevormd door de in overleg opgestelde instructies waardoor u altijd verzekerd bent van het volgen van de juiste procedures.

De rapportage van de uitgevoerde diensten en de eventuele bijzonderheden ontvangt u direct per mail op het door u aangegeven mailadres(sen).

Het werkgebied van de mobiele surveillance is: Amersfoort, Barneveld, Leusden, Nijkerk, Soest, Voorthuizen en Zeewolde. De overige plaatsen in overleg. Het is goed om te weten dat wij met onze geselecteerde partners uw diensten landelijk kunnen verzorgen.