Objectbeveiliging

Het beveiligen van gebouwen en terreinen was vroeger vaak alleen ’s avonds, ’s nachts en tijdens de weekenden een noodzaak. Tegenwoordig is ook overdag professioneel toezicht gewenst op bijvoorbeeld bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen, dan wel noodzakelijk. Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met diefstal, fraude, vernielingen, inbraak of een onveilig gevoel bij de medewerkers. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen én de veiligheid van de medewerkers en bezoekers geborgd.

BDG Beveiliging beschikt over goed opgeleide objectbeveiligers die niet alleen zorg dragen voor de beveiliging van het object maar tevens weten wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet.

Onze objectbeveiligers kunnen voor korte of langere termijn flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever. Denk hierbij aan huismeesters, brandwachten, evenementenbeveiligers of receptionisten. Objectbeveiligers kunnen bij onverwachte gebeurtenissen of bij calamiteiten ook op ad hoc basis ingezet worden.

BDG Beveiliging weet dat mensen het verschil maken in de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze afdeling P & O besteedt dan ook veel aandacht aan de selectie van de medewerkers, de juiste man of vrouw op de juiste stoel is daarbij het doel. Een betrokken beveiliger is gemotiveerder en geeft met het BDG DNA- profiel net dat beetje meer in kwaliteit. Naast het hogere kwaliteitsgevoel bij onze opdrachtgevers zal ook de medewerkertevredenheid hierdoor omhoog gaan. Juist hierin kan en wil BDG Beveiliging het verschil maken. Is gastheerschap binnen uw organisatie van groot belang, onze beveiligers zien er verzorgd en representatief uit en gedragen zich in eerste instantie als gastheer en pas als beveiliger indien dat nodig is.

Bij de overname van bestaande overeenkomsten kunnen wij medewerkers overnemen van uw huidige leverancier om ervaring en kennis binnen de opdracht te houden. Wilt u echter met een nieuw team starten of een geheel nieuw project dan zijn wij ook de juiste partner voor u. Meer weten over onze verfrissende aanpak, wilt u een beveiligingsplan van ons ontvangen? Neem vrijblijvend met ons contact op.