Receptiediensten

Het eerste (oog)contact met uw organisatie is belangrijk en dient gastvrij en professioneel te verlopen, of dat nu telefonisch of fysiek bij u op locatie is. Niets is zo kwalijk als een onaardige telefoonstem of een niet behulpzame receptioniste. Het zal een ‘onuitwisbare’ indruk achterlaten bij de beller of bezoeker. De receptionistes van de BDG Receptiediensten weten dat als geen ander.

Daarom is het van groot belang de juiste mensen in te zetten. Met BDG Receptiediensten haalt u professionele gastvrouwen en gastheren in huis die elk contactmoment met uw bezoekers of bellers tot een onderscheidende ervaring maken. Uw bezoekers voelen zich hierdoor meer dan welkom. Dat is het doel van onze medewerkers en dat maakt BDG zich onderscheidt in de dienstverlening.

BDG Receptiediensten is uw partner voor het uitbesteden van uw receptie (outsourcing), receptiediensten en hospitality services.

Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen we gastvrouwen / gastheren inzetten als beveiliger in een beveiligingsuniform of in een verzorgd uniform zonder de beveiligingskenmerken. Ook is het gebruik van uniforme kleding van de opdrachtgever mogelijk.

Onze servicemedewerkers kunnen naast hun beveiligingswerk bijvoorbeeld ook receptie- en servicetaken verrichten. De activiteiten worden uitgevoerd naar wens van de klant en omvatten onder meer toegangscontrole, terrein- en monitorbewaking, sleutelbeheer, ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon.

Ook bij de inzet van gastvrouw / gastheer die niet als beveiliger worden ingezet kan een hoog veiligheidsbewustzijn worden bijgebracht.

Wilt u meer informatie over de outsourcing / uitbesteding van uw receptiediensten aan BDG Receptiediensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.