Nieuws

6000 m2 beveiligd met een mobiel alarmsysteem.

6000 m2 beveiligd met een mobiel alarmsysteem.

Met ons mobiele alarmsysteem hebben wij een leegstaande hal beveiligd van 6000 m2 efficiënt  beveiligd.Na een inbraak waarbij een groot gedeelte van de stroomkabels werden gestolen met grote vernielingen aan het netwerk hebben wij op verzoek van de opdrachtgever het pand beveiligd. Binnen 8 werkuren was het pand volledig beveiligd met aansluiting melding naar de alarmcentrale en alarmopvolging door de lokale surveillancedienst. Tot aan de dag van de overdracht was er nog 1 poging tot inbraak waarbij er verder niets werd meegenomen en de schade zeer beperkt bleef. Ontzorging is ook mogelijk op tijdelijke basis met een zeer hoogwaardig alarmsysteem door BDG Beveiliging. Bel voor meer info 0342-404070
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

BDG Beveiliging BV is vanaf heden een erkend leerbedrijf en onderdeel van beroepsonderwijs bedrijfsleven.
VEB Keurmerk

VEB Keurmerk

BDG Beveiliging heeft op 12 oktober het Keurmerk van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven ontvangen. Het audit rapport van de VEB zegt onder meer: BDG Beveiliging is een jong bedrijf met een ervaren management. Een nuchtere en heldere kijk op de beveiliging waarbij de korte lijnen zorgen voor daadkracht. Organisatorisch zijn de zaken goed geregeld.
Sponsoring Sociale Banken Amersfoort

Sponsoring Sociale Banken Amersfoort

In Amersfoort zijn de voedselbank, speelgoedbank en kledingbank sinds kort in één gebouw gevestigd als de gezamenlijke sociale banken Amersfoort, op het industrieterrein De Isselt. Vanaf de start van de verbouw sponsort BDG Beveiliging de sociale banken met gratis dienstverlening. De aansluiting alarmcentrale, de alarmopvolging, de dagelijkse opening en dagelijkse afsluiting wordt gratis door ons verzorgd. Voor meer info over deze geheel door vrijwilligers gerunde organisatie kijk eens op de site http://www.voedselfocusamersfoort.nl.