Verhuur mobiele alarm- en camerasystemen

BDG Beveiliging is al jaren de specialist in het tijdelijk beveiligen en bewaken van uw eigendommen. Is er sprake van een tijdelijk verhoogd risico dan zijn onze mobiele alarmsystemen de oplossing. Wij plaatsen onze systemen onder andere bij faillissementen, bouw en verbouw van panden of woningen maar ook opslagloodsen welke tijdelijk gebruikt worden of bij leegstand. De systemen melden altijd door naar onze erkende alarmcentrale met eventueel daaraan gekoppeld alarmopvolging door de surveillancedienst. Met onze systemen kunnen wij ruimtes tot wel 6000 m2 efficiĆ«nt bewaken. 

Ook als er geen stroom aanwezig is op uw locatie hebben wij de pasklare oplossing. Systemen welke volledig autonoom en voor een lange periode op batterijen werken. 

Voor zaken met een spoedeisend karakter hebben wij alarmsystemen kant en klaar geprogrammeerd op voorraad, welke wij vaak binnen enkele uren al kunnen plaatsen.

Uiteraard kunnen wij ook uw locatie voorzien van mobiele camerasystemen, voor zowel binnen als buiten hebben wij passende systemen beschikbaar.

Van A tot Z door ons geregeld, plaatsing, aansluiting op een erkende alarmcentrale en indien gewenst met alarmopvolging door onze surveillancedienst. Onze alarmsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor er bijna geen loze meldingen zijn. 

Al onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en op eenvoudige wijze te bedienen, uiteraard krijgt u vooraf een uitleg en een verkorte handleiding.

Bel voor de mogelijkheden die wij voor uw specifieke situatie hebben.De huur van onze alarmsytemen en camera's  is al mogelijk vanaf enkele dagen.