Werken bij BDG Beveiliging

Mobiel surveillant Barneveld

Mobiel surveillant Barneveld

BDG Beveiliging is een groeiende organisatie en op zoek naar een Mobiele Surveillant woonachtig in een straal van 25 km van  Barneveld. Als Surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Overdag  , maar ook  ’s   avonds  en  ’s nachts  blijf je alert. Belangrijk is dus dat je zelfstandig kan werken en je flexibel bent. Je vindt het leuk om zorg te dragen voor de beveiliging van de opdrachtgevers voor BDG Beveiliging BV. Voor circa 32 uur in de week. Jij hebt: het diploma Beveiliger 2 of je hebt deze bijna afgerond; het diploma BHV of bereid deze te behalen; je rijbewijs (B); geen moeite met onregelmatige werktijden; een zelfstandige werkhouding; een goede beheersing van de Nederlandse taal; woonachtig in de omgeving Barneveld (max 30 km). Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters?
Objectbeveiliger Voorthuizen

Objectbeveiliger Voorthuizen

BDG Beveiliging is een groeiende organisatie en op zoek naar een objectbeveiliger woonachtig in een straal van 15 km van Voorthuizen. Ben je op zoek naar een leuke baan naast je studie of voor een aantal uur naast je vaste werk? De werktijden zijn in het weekend en je werkt samen met een collega van BDG Beveiliging en je zal worden ondersteund door een technisch beveiliger aanwezig op het object. Jij hebt: het diploma Beveiliger 2 of je hebt deze bijna afgerond; het diploma BHV of bereid deze te behalen; je rijbewijs (B); geen moeite met onregelmatige werktijden; een zelfstandige werkhouding; een goede beheersing van de Nederlandse taal; woonachtig in de omgeving Voorthuizen (max 15 km). Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters?
Gezocht Handyman

Gezocht Handyman

BDG Beveiliging is een groeiende organisatie en op zoek naar een huismeester woonachtig in een straal van 10 km van Amersfoort  . Altijd al willen werken bij een grote landelijke zorginstelling en staat gastheerschap hoog in het vaandel? Wij zoeken een huismeester op oproepbasis. Beveiligingsdiploma is geen vereiste. Taakomschrijving: eerste aanspreekpunt voor technische storingen; interne verhuizingen; voorkomende hand en spandiensten; ter ondersteuning van de vaste huismeester. Jij hebt: het diploma BHV is een pré; je rijbewijs (B); flexibel; een zelfstandige werkhouding; een goede beheersing van de Nederlandse taal; woonachtig in de omgeving amersfoort (max 10 km). Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters?

Objectbeveiliger (22,5 uur) DIEMEN

BDG Beveiliging zoekt voor een locatie in Amsterdam zuid-oost een Object beveiliger. Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters en wil je werken bij een leuke organisatie met korte lijnen? De werktijden zijn dagelijks van 16:30 tot 21:00 uur. In je takenpakket staat naast veiligheid,het gastheerschap hoog op de lijst, je bent een gediplomeerd beveiliger en in het bezit van een BHV diploma. Het invullen van deze functie is ook mogelijk in een duo combinatie. Interesse? Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan je op het lijf geschreven is?Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Solliciteren kan via de "solliciteer direct button" onderaan de vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met BDG Beveiliging telefoonnummer: 0342 - 40 40 70

Mobiele Surveillant (32 uur p/w)

BDG Beveiliging is op zoek naar een Mobiele Surveillant in de omgeving Barneveld/ Amersfoort. Als Surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Overdag, maar ook ’s avonds en ’s nachts blijf je alert. Belangrijk is dus dat je zelfstandig kan werken en je flexibel bent. Je vindt het leuk om zorg te dragen voor de beveiliging van de opdrachtgevers voor BDG Beveiliging BV. Voor circa 32 uur in de week. Jij hebt: het diploma Beveiliger 2; het diploma BHV; je rijbewijs (B); geen moeite met onregelmatige werktijden; een zelfstandige werkhouding; een goede beheersing van de Nederlandse taal; woonachtig in de omgeving Barneveld (max 30 km). Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters? Reageer en stuur je CV op via het onderstaande sollicitatieformulier.

Gezocht een Mobiel Surveillant (20 uur P/W)

Vanwege uitbreiding van onze klantenkring zoeken wij een gediplomeerd Beveiliger, die als Mobiel Surveillant meegroeit met BDG Beveiliging. Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters? Reageer en stuur je CV op. Een Pré is dat je woonachtig bent in het gebied Barneveld, Amersfoort of Nijkerk.

Oproepkrachten BDG Beveiliging

BDG Beveiliging zoekt flexibele oproepkrachten voor vaste en ad hoc opdrachten. Ben je in het bezit van een beveiligingsdiploma met een BHV en AED certificaat en woon je in Midden Nederland reageer dan.