Werken bij BDG Beveiliging

Objectbeveiliger Voorthuizen

Objectbeveiliger Voorthuizen

BDG Beveiliging is een groeiende organisatie en op zoek naar een objectbeveiliger woonachtig in een straal van 15 km van Voorthuizen. Ben je op zoek naar een leuke baan naast je studie of voor een aantal uur naast je vaste werk? De werktijden zijn in het weekend en je werkt samen met een collega van BDG Beveiliging en je zal worden ondersteund door een technisch beveiliger aanwezig op het object. Jij hebt: het diploma Beveiliger 2 of je hebt deze bijna afgerond; het diploma BHV of bereid deze te behalen; je rijbewijs (B); geen moeite met onregelmatige werktijden; een zelfstandige werkhouding; een goede beheersing van de Nederlandse taal; woonachtig in de omgeving Voorthuizen (max 15 km). Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters?

Mobiele Surveillant (32 uur p/w)

BDG Beveiliging is op zoek naar een Mobiele Surveillant in de omgeving Barneveld/ Amersfoort. Als Surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Overdag, maar ook ’s avonds en ’s nachts blijf je alert. Belangrijk is dus dat je zelfstandig kan werken en je flexibel bent. Je vindt het leuk om zorg te dragen voor de beveiliging van de opdrachtgevers voor BDG Beveiliging BV. Voor circa 32 uur in de week. Jij hebt: het diploma Beveiliger 2; het diploma BHV; je rijbewijs (B); geen moeite met onregelmatige werktijden; een zelfstandige werkhouding; een goede beheersing van de Nederlandse taal; woonachtig in de omgeving Barneveld (max 30 km). Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters? Reageer en stuur je CV op via het onderstaande sollicitatieformulier.

Gezocht een Mobiel Surveillant (20 uur P/W)

Vanwege uitbreiding van onze klantenkring zoeken wij een gediplomeerd Beveiliger, die als Mobiel Surveillant meegroeit met BDG Beveiliging. Schrijf je DIENSTVERLENING ook met hoofdletters? Reageer en stuur je CV op. Een Pré is dat je woonachtig bent in het gebied Barneveld, Amersfoort of Nijkerk.

Oproepkrachten BDG Beveiliging

BDG Beveiliging zoekt flexibele oproepkrachten voor vaste en ad hoc opdrachten. Ben je in het bezit van een beveiligingsdiploma met een BHV en AED certificaat en woon je in Midden Nederland reageer dan.